Game of Thrones 6. Sezon Set Fotoğrafları...


Game of Thrones dizi dünyasının en popüler yapımlarından birisi, hatta en popüleri bile diyebiliriz. Buda 6. sezon set fotoğraflarının ardı ardına sızması demek oluyor. Bu yazımda sizinle setten sızdırılan fotoğrafları paylaşmak istiyorum. Bu fotoğraflarla birlikte, 6. sezonda bizi nelerin beklediğini, azda olsa öğrenebilme fırsatımız olur diye düşünüyorum.




 1.Arya Stark

5.sezon finalinde kör olan Arya, yeni sezonda bol bol yüzecek gibi... Setten sızan fotoğraflarda Arya Stark Bravoos'taki kanallarda görülüyor. Peki bu kanalda ne arıyor ? Belki yüzmek için girmiş yada buda eğitiminin bir parçası, tahmin yürütmek pek kolay değil. Galiba bunu yeni sezonda öğreneceğiz.











2. Daenerys Targaryen

6. sezon çekimlerinden fotoğrafları sızan bir diğer kişi ise Daenerys Targaryen...  
5. sezon finalinde ilk olarak Ejderhası Drogon'a binen ve daha sonrada Dohtraklar tarafından kaçırılan Dany'nin başına gelmeyen kalmamıştı.
Sızdırılan fotoğraflara bakarsak, Dany Dohtraklar'ı kontrol etmeyi başarmış ve bir yolculuğa çıkmışlar.
Fotoğrafta Dany'nin yanında Dario görülüyor, Jorah'tan ise bir iz yok...



3. Neşe Kulesi olayının çekim yeri belli oldu.

6. sezonda flashback sahnesinde göreceğimiz Neşe Kulesi olayının çekim yeri belli oldu. İspanya'da bulunan  Castillo de Zafra adlı kalede yapılacak olan çekimlerin fotoğrafları ve kısa bir videosu sızdı.













4. Game of Thrones'in en sevilen ! karakteri geri dönüyor.

Game of Thrones dizi evreninin en sevilen ! karakteri Walder Frey 6. sezonda diziye geri dönecek. Çekimlerin yapıldığı Belfast'ta görülen aktör, yeni sezonla birlikte bize merhaba diyecek. Umarım sevilen ! karakterimizin ömrü uzun olmaz ve en kötü ölüm şekliyle diziden ayrılır. Şayet bunu fazlasıyla hak ediyor. (Bizim burada derdimiz Walder Frey karakteriyledir, onu canlandıran aktör David Bradley ile hiçbir sorunumuz yoktur, kendisine buradan selamlarımızı iletiyoruz.)


5. Yeni bir Utanç Yürüyüşü bizi bekliyor olabilir...

Yeni sezondan sızdırılan fotoğraflarda Margaery Tyrell Septin önünde görülüyor ve Cercei'nin Utanç Yürüyüşünden önce giydiği kıyafetleri giyiyor. Ayrıca görselde tek ve gerçek kralımız Tommen'de bulunuyor.  Ancak başka bir görselde ise Septin önünde Tyrell askerleri görülüyor. Bu da Yürüyüşün onlar tarafından engellenebileceği ihtimalini doğuruyor.(Tyrell askerlerinin olduğu görseli şimdilik bulamadım, çaktırmayın.)



6. Kuzey Unutmaz Sör Davos...

6. sezonun sızdırılan fotoğraflarında, beni heyecanlandıran bir kaç fotoğraftan birini sizinle paylaşmak istiyorum. Görünüşe göre yeni sezonda Kuzey ayağa kalkıyor ve işgalcilere karşı birleşiyor.( Yada biz öyle sanıyoruz.) Sızan fotoğraflarda Kuzey hanelerinin askerleri hep bir arada gözüküyor. Buda Kuzeyin tekrar ayaklanmaya hazırlandığını bize gösteriyor. Bu meydandaki bayraklar ise Flint, Moss, Hornwood, Ryswell, Umber ve Karstark hanelerine ait. Ayrıca diğer görselde büyük bir meydan bir çekim için hazırlanmış. Burasıda bir savaş meydanı gibi gözüküyor, ancak tam olarak kesin birşey söylemek mümkün değil.






7. Ve gelelim beni en çok heyecanlandıran fotoğrafa...

Bir önceki yazımızda Jon Snow'un ölmediğini yazmıştık, buna dayanak olarak ise Kit'in bir röportajını göstermiştik. Artık elimizde kanıt olarak birde set fotoğrafı var. Jon Snow, Stark hanesinin kıyafetiyle kanlı canlı şekilde karşımızda duruyor. Şemsiyenin altında bulunan kadının ise Kırmızı Rahibe Melisandre olduğu sanılıyor. Bu sahnenin bir flashback sahnesi olduğuda söylensede, ben buna pek ihtimal vermiyorum. Yani kısacası Jon Snow ölmedi, yeni sezonda Kuzey için savaşacak.




Yazımız yeni fotoğraflarla güncellenecektir, bizi takip etmeye devam edin.

0 yorum: