-Güncel- Game of Thrones Sezon Finalinden Fotoğraflar Sızdırıldı!

-ÇOK AĞIR SPOİLER İÇERİR!-


İlk dört bölümü internete sızdırılan ve daha sonra 9. bölümden de önemli sahnelerin fotoğrafı sızan diziden, bu sefer sezon finalinden bir çok fotoğraf sızdırıldı. Kitabı okuyanlar için sızıntılar pek bir anlam ifade etmeyecektir ama 9. bölümde olduğu gibi sürprizler var. Lafı daha fazla uzatmadan sizi sızan fotoğraflarla baş başa bırakıyorum.





Ayrıca dizide olacaklarında bir listesi paylaşılmış bulunmakta onuda sizinle paylaşıyorum.
Bunların görüntüleri henüz sızmasa da aynı kişi tarafından doğrulandı. Teknik ekipten biri ama adını vermiyor tabii ki.

- Stannis Winterfell kuşatmasını kazanıyor ve Boltonları yok ediyor, ancak Brienne tarafından öldürülüyor. Sansa iyi ve yaşıyor. Stannis'e ölmeden önce Boltoncuların hepsini afişe etmesinde yardım ediyor. Brienne'yi gördüğünde bir şey demiyor. Stannis Winterfell'de değil dışarıda kampta ordusuyla kalıyor. Brienne gece çadıra girip Stannis'i öldürüyor. Roose Bolton ve piçi Ramsay öldürülüyor ama henüz görememiş, çünkü ölümleri ilk yarıda. Tüm bunlar finalin ikinci yarısında oluyor. Önceki sahneleri daha görmemiş sızdıran kişi.

- Arya kör olmuyor.
- Cersei'nin utanç yürüyüşü var.

Bölümle ilgili yeni bilgiler paylaşıldı bu bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum.

- Doran Martell Daenerys'i destekliyor. Jaime yola çıktıktan sonra Sand-Snake'ler tarafından saldırıya uğruyor. Areo Hotah onları tutuklamaya geliyor. Ama Bronn ona saldırınca, Bronn'un kafasını koparıyor. Myrcella ise suratından yaralanıyor (Kitapta kulağını koparıyorlardı) Bunun üzerine Doran Elaria'yı öldürtüyor. (İnfaz sahnesini görmemiş) Doran tüm planlarını açıklıyor ve başından beri başa Targaryen'leri geçirmek istediğini söylüyor. Illyrio ve Varys ile çalışıyorlar.
- Cersei utanç yürüyüşünü yapıyor cübbe falan değil çıplak olarak yapıyor (Ama oynaya kişi dublörü) Dağ geri dönüyor Robert Strong olarak. Lady Stoneheart şu an yok.
- Kevan ve Pycelle Varys tarafından öldürülüyor. King's Landing'e kar yağıyor. Varys Kevan'ı öldürmeden önce şöyle diyor "Kış geldi Lordum ve Kraliçe (Daenerys) yolda."
- Meeren düşüyor. Kontrolü Harpy'ler ele geçiriyor. Drogon ve Dany Dothrakiler ile karşılaşıyor ve Dothrakiler Dany'nin önünde diz çöküyor.
- Arya fahişe kılığında Trant'ın yanına giriyor. Sonra Arya Stark olduğunu açıklayıp gözünden bıçaklayarak Trant'ı öldürüyor.
- Selyse dediğim gibi kendini asıyor. Brienne Stannis'i "Renly için!" diye bağırarak öldürüyor. Stannis savaşı kazanıyor. Ramsay'i Theon ya da Sansa değil Stannis öldürüyor. Ramsay Stannis'e savaşta meydan okuma gibi bir hata yapıyor ama Stannis onu feci öldürüyor (Kılıcıyla kafasını ortadan ikiye ayırıyor.)Roose'un durumu bilinmiyor. (Muhtemelen Melisandre tarafından yakılacak ama 6. sezonda) Sansa Myrandra'yı öldürüyor. Önceki bölümlerden birinde aldığını gördüğümüz şeyi Myranda'nın gırtlağına saplıyor. Ardından Theon ile kaçıyorlar.Brienne, açık bir dövüş falan değil "Your grace..." diye önünde eğildikten sonra sinsice öldürüyor Stannis'i.
- Jon'a dönersek. Davos Stannis'in mektubunu getiriyor. (Gördüğümüz mektup o, pembe mektup falan yok) Jon bizzat desteği kendi götüreceğini söylüyor ve o yokken Allister'ı surdan sorumlu bırakıyor. Allister Jon'a güneye inerse yeminin bozacağını söylüyor. Jon bunun emir olduğunu söylüyor ve Allister susuyor. Jon Sam'i ejderha camını ve valyria çeliğini araştırsın diye Oldtown'a yolluyor. (6. sezonda Sam'in babasını göreceğiz zaten) Olly ağlayarak Jon'un yanına geliyor. Jon ona üzülmemesini söylüyor. O sırada "For the Watch!" diye Jon'u bıçaklıyor. Diğerleri de ona katılıp Jon'u öldürüyorlar. Allister Jon'a saldırmıyor ama yardım da etmiyor. Warg sahnesi için fake diyor ve dizide olmadığını söylüyor. Fakat Jon'un geri döneceğinden emin.


-ALINTI-

0 yorum: